domingo, 9 de diciembre de 2012

PROMOCIÓ DE LA FEINA DE LES NOSTRES COMPANYAS DEL BANC DEL TEMPS

Des de aquest bloc volem ajudar a les nostres amigues i amics del BdT, a promocionar les activitats que porten a terme, que en aquest temps convulsiu representen una sortida laboral i a més amb una mirada creativa. La calitat humana de cada una d'aquestes persones queda fòra de dubtes.

Con García, engega el Centre Pilates LLeida amb valentía i confiança. Adreçat a dones, homes, nenes, dones embarassades, associacions, ajuntaments, centres de dia, empreses i un servei de Personal Trainer.
Per informació més detallada visiteu la pàgina web: http://www.pilateslleida.com/


Anna Català, fa anys que és Terapeúta. Persona solidària i compromesa. És instructora de Ioga, treballa amb teràpia de Polaritat, Teràpia Cranisacral i Quiromassatge.
Persona molt accesible. Més informació i contacte al número de mòvil: 656.90.05.67

A CUQUINES, tenim la nostra amiga que fa articles i accesoris de roba, bosses, pitets, tovallons, carteres, tot personalitzat i FET A MÀ. Rebuscant els retalls de roba que amb molt de gust sap reciclar. Visiteu el seu blog i la botiga on-line, us deixarà bocabadats!
cuquines.blogspot.com.es     telèf. 665.35.81.60

Lorena Biescas, fa figuretes de llana, boletes per l'arbre de Nadal, fetes a mà. Podeu mirar els seus articles exposats a La botiga de la Cris, carrer Hostal, 14, La Bordeta. Telèf. 973.21.39.81

M. Garcia, pollastres de corral criats en semi llibertat, alimentats de forma natural com abans. Contacte 689.37.16.63

Teníu una idea de feina que faci feliç als demés? Diga-ho, et fem difussió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario