martes, 2 de octubre de 2012

COMENÇA LA QUARTA TEMPORADA DEL BANC DEL TEMPS LA BORDETA

Hola a tots i totes, 

aquest divendres començem ja la quarta temporada del Banc del Temps La Bordeta, amb ganes de retrovar-nos i compartir tot alló que sabem fer tan be i sobre tot, de rependre les relacions humanes i els llaços que ens uneixen tan a nivell personal com emocional i que resulta tan necessari. 

Aquesta nova etapa la descubrim amb la satisfacció de haver caminat amb molts intercanvis però en volem fer molts més encara i no només d'habilitats i coneixements sinó fent també intercanvi d'objectes, menjar si cal, mobles i tot el que us vingui a la imaginació. Estem preparant com sempre, xerrades, tallers i més i volem que no pareu de proposar tot el que us vingui de gust per fer al Banc del Temps.

Aquest divendres comença la nova caminada i com sempre la Cris ofereix l'espai de la seva botiga per aquesta trovada on farem un sopar amb cosetes que farem entre tots i totes a casa i les compartirem. Podeu portar truites, amanides verdes o de pasta o de llegums, pa, plats, gots, begudes, croquetes o el que vulgueu o tingueu per casa, no cal comprar-ne res tan sols el que tinguem per la cuina, val? Allà tothom podrà llençar les seves idees per fer més intercanvis o xerrades o quelcom que vulgui que es faci.

Us esperem a totes i tots, tan els que sou socis, amics i simpatitzants. A la Botiga de la Cris, al carrer Hostal, 14 de la Bordeta, aquest divendres dia 5 d'octubre a les 20:00 h. No hi podeu faltar!!

Abraçades, 

Marisa i Cris
Banc del Temps La Bordeta

No hay comentarios:

Publicar un comentario