martes, 20 de marzo de 2012

TALLER: TREBALLAR LA POR EN TEMPS DE CRISI

Hola a tothom,

el poder establert i els poders fàctics fan molt be la seva tasca: escampar la por entre les persones honrades. La por és una estratègia necessària per portar a terme els seus objectius i ha calat entre molts de nosaltres. L'atur, els escarransits ingresos, les retallades, pensions moltes d'elles de miseria, reducció de beques de llibres, de menjador, llei de dependència fóra de joc, desnonaments, deutes de tota mena i un llarg etcètera donen peu com no pot ser d'una altra manera a una situació de por difícil de portar i tallar.

Ara, tenim amb nosaltres a l'Anna Català que és Terapeuta de Polaritat i Membre del grup de Facilitadors de l'Ecoxarxa de LLeida que conduïrà el taller POR EN TEMPS DE CRISI. TREBALLEM PER SUPERAR-LA! i ens guiarà per tenir eines per superar les nostres pors.

Com diu l'Anna, Pel camí hi ha trobades, moments en els que es desencadenen tot un cúmul de tempestes on ens sentim desbordats o resulten detonants per veure parts que, sense la situació gatell, mai seriem capassos de copsar.

Bones, dolentes, agradables, desagradables.... tot són conceptes preapresos, realment cap situació té una definició concreta, tan sols unes sensacions més o menys intenses per descobrir cada part de nosaltres mateixos i fer-nos més destres a l'hora d'utilitzar les eines inherents propies de cadascú, finalment, sol podem agrair tot allò que aconteix pq és una oportunitat per ser més humils, per empatitzar i aprendre la compassió tal com és.

Si som incapassos d'acceptar els nostres actes en moments de crisi, desesperació, urgéncia o perill com podem entendre realment als nostres germans???

Esteu convidats a venir al taller que farem aquest divendres dia 23 de març a les 20:00 h a l'espai de La Botiga de la Cris, carrer Hostal, 14, La Bordeta. Organitza BdT La Bordeta de Lleida.

Us hi esperem!

No hay comentarios:

Publicar un comentario