viernes, 30 de septiembre de 2011

ARRENCA LA TERCERA TEMPORADA DEL BANC DEL TEMPS LA BORDETA.

Sòcies, socis, amigues, amics i simpatitzants,


Engeguem la setmana que ve la tercera temporada del BdT La Bordeta, amb forçes renovades, una gran dosi d'il.lusió i amb el coratge com sempre de fer la nostra humild aportació, en el devenir del nostre barri i la nostra ciutat, utilitzant com a eina l'intercanvi d'habilitats, coneixements i sabers que tots tenim.

Les dinamitzadores hem fet una valoració de la temporada que ha passat i el balanç ha estat molt positiu. Hem fet molts més intercanvis, les relacions s'enforteixen quan compartim; al Cicle de Xerrades vem voler portar persones que dins el seu àmbit, vàrem considerar que eren les idònees per explicar-nos cóm i per qué ens estava canviant la nostra situació econòmica i qué podíem fer nosaltres per fer aportacions positives a la nostra societat. Persones de la talla d'en Pàmies, Arcadi Oliveres, Miren Etxezarreta, Josep Manel Busqueta, David Ordóñez, Mª Angels Castells de la mà dels companys de l'Assemblea Ciutadana "Que la crisi la paguin els rics", tots ells ens han obert els ulls i ens han donat prou arguments com per veure finalment que ningú ens regalarà res si no surtim i ens ho guanyem. I just quan arrivem a aquest punt, esdevè el moviment 15- M dels Indignats, que creiem que és el fenòmen més important dels últims anys, amb energíes noves i una altre manera de fer les coses, més inclusiu.

Aquesta temporada ens volem dedicar a intercanviar més que a cap altre cosa, ja que la situació és greu per a moltes persones i les seves famílies, volem i desitgem que tots siguem més solidaris amb aquells que ho necessitin i de moment farem xerrades de forma més puntual deixant el protagonisme a les assemblees de barri i a tots els moviments socials de la ciutat, als que convidem des de el BdT a ser partíceps dels intercanvis quan vulguin, a fer difussió del Banc i que vinguin a la que és la seva casa, el BdT La Bordeta.

En pocs dies us farem arrivar la llista d'intercanvis i esperem que participeu d'alló més. El que per tú pot ser una ximplería, per un altre pot ser molt important.

Recordeu que si voleu demanar i oferir intercanvis us podeu adreçar a la Botiga de la Cris, carrer Hostal, 14 o bé, a mí, Marisa, al correo-e marisagarciahorcajada@hotmail.com o al mòvil 689371663.

Si teníu cap idea que pogui beneficiar al BdT o qualsevol aportació del tipus que sigui, sis plau, feu-la arrivar, la estudiem entre totes plegades i a posar-la en marxa! Totes/tots som necessaris, totes i tots som Banc del Temps. Som-hi!!

Marisa i Cris
Dinamitzadores del BdT La Bordeta

No hay comentarios:

Publicar un comentario