sábado, 29 de diciembre de 2012

CONFERÈNCIA: EXPERIÈNCIA PROPERA A LA MORT AMB PASCUAL DE GOMAR



Quí és Pascual de Gomar?

Una persona senzilla, amb una feina i una vida d'alló més normal que viu en un poble de la comarca del Vallés a Barcelona. Fa 27 anys pateix un greu accident jugant a fútbol que el deixa en estat de coma. Com ja ha passat en altres persones, aquesta situació es supera surtint del coma, recuperant-se de les seves lesions, però Pascual accedeix a una serie de coneixements i informacions que durant 25 anys intenta comprendre i ordenar al voltant del sentit de l'existència.

Pascual continua amb la seva vida familiar i laboral i ara també fent divulgació d'aquets coneixements. 

Us deixo un enllaç d'un documental que es va passar a TVE2 sobre el tema de les experiències properes a la mort on el DR. Pim Van Lommel, cardiòleg, Dr. Peter Fenwick, neuropsiquiàtra i neurofisiòleg, Dr. Sam Parnia membre de l'Unitat de Medicina Pulmonar i Cures Crítiques de l'Universitat de Cornell en Nova York, Dr. Bruce Greyson, profesor psiquiàtra de l'Universitat de Virginia, porten investigacions clíniques en experiències properes a la mort per establir la seva causa i passar de purs debats teòrics a Ciència Objectiva.

www.youtube.com/watch?v=F1RAzmGLnM

Pascual de Gomar no cobra per les seves conferències ni tan sols la despesa que suposa el viatge de Barcelona a LLeida. diu que "alló que ha rebut gratis, així mateix ho ha de donar". Però malgrat la generositat d'en Pascual, les dinamitzadores del BdT sabent que en Pascual ha passat a engrossar la llista de l'atur com tants de nosaltres, pensem que totes aquelles persones que vulgueu, podeu venir amb un petit present per a ell. No té que ser comprat, no cal, més aviat quelcom que fèu vosaltres a casa, artesanía, sabó. nous, verduretes del vostre hort, etc. Disposarem a la Sala, una caixa on dipositarem els nostres presents i agraïr-li també a en Pascual la seva generositat.

Si penseu que aquesta informació potser d'utilitat pels vostres coneguts, no dubteu en fer difussió.


DIA 12 de gener de 2013    HORA: 17:30 h

LLOC: carrer Hostal, 3, baixos, La Bordeta

No hay comentarios:

Publicar un comentario