lunes, 7 de marzo de 2011

PRESENTACIÓ EN EL BDT, DE L'ASSEMBLEA CIUTADANA DE LLEIDA


A les persones socies, amigues i simpatitzants,


Aquest proper divendres 11 de març, a les 20:00 h, a l'espai del BdT a la Botiga de la Cris, carrer Hostal, 14, es farà la presentació de l'Assemble Ciutadana de LLeida "Que la Crisi la Paguin els Rics", que es va crear durant la passada primavera amb la voluntad d'unir esforços en el rebuig de les polítiques liberals i a les retallades socials.

Aquesta plataforma ciutadana actúa i es mobilitza per tal de construïr un moviment ciutadà decidit en la defensa del drets de totes i tots, la despesa social per pagar un deute que nosaltres no hem provocat o plantejar una reforma laboral contra els drets dels treballadors.

Les dinamitzadores del BdT, creiem fermament que només des de l'acció de totes i tots els ciutadans, podem arrivar a aconseguir una transformació de la societat. Aquesta Assemblea Ciutadana té molt que dir i que explicar-nos, i des de la llibertat individual de cadasqú, decidir si volem treballar conjuntament en la construcció d'una societat millor. Ningú ho farà per nosaltres, aixó està quedant bastant clar, tant des de el govern, els grans sindicats, la banca, les grans corporacions, etc., etc., etc.

Si et resona aquesta informació, vine!! si vols escoltar i desprès decidir-te, vine!! si tens dubtes, vine i pregunta!!


Hi ha una minoría que ho volen tot per ells i res pels demés, no queda prou clar???


T'hi esperem!!!


Presentació aquest divendres 11 de març a les 20:00 h.

Carrer Hostal, 14 La Bordeta

BdT La Bordeta


No hay comentarios:

Publicar un comentario