jueves, 10 de febrero de 2011

AGRAÏMENTS A TOTS ELS QUE FÈU POSSIBLE L'EXISTENCIA DEL BDT


És una maravella veure que quan les persones ens enxarxem tot resulta més fàcil, més senzill.

Volem donar-vos les gràcies a totes les persones que fèu possible l'existencia del Banc del Temps La Bordeta, tenim un bon assortit d'intercanvis i s'estàn fent molts i més que farem. Des de qui se li va espatllar l'ordinador i un soci ho va arreglar; qui està rebent (i són moltes les persones) sessions de diferents teràpies, unes grupals i altres individuals; qui està aprenent al seu ritme començar el seu nivell d'usuari en internet; a qui ja li arreglaràn la persiana que fa temps que no funciona be; qui s'està preparant per rebre un treball de diseny gràfic.... i tants i tants....

Quan començes pots comprovar que no resulta gaire complicat accedir a alguns serveis sense tenir que pagar ni un euro, i encara tenim que trencar més barreres perque és possible arrivar a un nivell més evolucionat d'intercanvis, però amb les nostres ganes de fer-ho possible, arrivarà, ben segur que sí.

Continueu així, continuem així, tots plegats, al nostre ritme i podrem veure canvis increíbles.A nivell individual podem incidir en un canvi de societat però no us oblideu que el veritable canvi pasa per un treball en comú, en conjunt, i ara som molts i més que serem. Fa un any i mig no podíem imaginar que arrivaríem a aquest nivell que tenim ara, però ves per on, les coses no són sempre com imaginem i en qualsevol moment esclata la xispa que dona llum a la foscor.

Continuem endevant tot@s junt@s, ens ho mereixem, i també els nostres fills i els seus fills....


Gràcies,


Marisa i Cris

No hay comentarios:

Publicar un comentario