jueves, 19 de agosto de 2010

Com neix aquest Banc del Temps?

Neix de la inquietud de dues dones per revitalitzar les relacions veïnals de La Bordeta i tambè de la ciutat. Neix de la necessitat de compartir tot allò que som i que sabem fer.
El Banc del Temps La Bordeta vol enxarxar-se amb altres entitats i col.lectius del barri i la ciutat per enfortir les nostres relacions i que els nostres missatges arrivin a tots els veïns i veïnes.

Ara, fa quasi un any que estem en marxa, i desprès de superar les primeres pors i inseguretats, totes les persones sòcies, amigues i simpatitzants, ens han recolzat en aquesta tasca i ens donen forçes per tirar endevant de forma sencilla i humild però amb pas ferm i segures de voler arrivar a ser una eina ùtil per qui la vulgui.

Vàrem crear el I Cicle de Xerrades que s'ha convertit en la columna vertebral del Banc, com a punt per re-apendre temes de Creixement personal i temes sòcials. Amb els temes de Creixement treballem les emocions que tanta falta fa en els temps que corren.I amb els temes socials re-aprenem a sentir-nos més actius, ùtils i compromessos amb la societat que ens toca viure.

Vàrem crear tambè la Botiga Amiga, on deixem cd's, roba, estris, etc. en bon estat d'ùs per que una altre persona ho pogui aprofitar i sense pagar res, és clar.

Entre tots podem fer possible altres maneres de relacionar-nos, donant més valor a allò que Som que no pas al que Tenim.

Si voleu, entreu, proveu i mireu, estareu com a casa i sereu benvinguts.

Les dinamitzadores:

Marisa marisagarciahorcajada@hotmail.com
Cris cristina_biescas@hotmail.com

Banc del Temps La Bordeta
C/ Hosta, 14 (La Botiga de la Cris)
La Bordeta. Lleida

No hay comentarios:

Publicar un comentario